Välkommen!

1x2tipsetNi ska känna er väldigt välkomna hit till oss på 1x2tipset, vi som grottar ner oss i allt som har med tips kring 1X2 att göra!

Det är med stolthet som vi vill föra ett historiskt arv vidare i den svenska spelhistorien, och vi gör det gärna med en modern vinkel på det hela. Att spela på 1X2 är att spela på något historiskt, just på grund av att det är en av de äldsta och mest populära spelformerna som svenskarna någonsin prövat på. Sporten man valt att fokusera på är fotboll, så den svenska fotbollskunskapen är väldigt stor, mycket på grund av spelformen. Det är England som gäller, och som alltid har gällt när det kommer till val av liga som man vill titta på och följa. England är ett land som har inspirerat oss till vår egen fotboll, och många lag har i sitt historiska arv ett taktiskt tankesätt som påminner om den engelska fotbollen. Svenskar har alltid primärt vänt sig till de engelska öarna när de vill uppleva högkvalitativ fotboll. Så inte enbart har engelsk fotboll påverkat vår fotbollskultur, det har också påverkat hur vi spelar om pengar.

Denna långa historia av blickar mot engelska lag och spelande på dem har gjort att intresset alltid varit stort, och många svenska fotbollsfanatiker kan säkerligen bestämt säga vilket deras favoritlag är och varför. Det ska sägas, i takt med att andra ligor har blivit bättre, och svenskarna upptäckt dessa andra ligor, så har en del gått över till att hålla den italienska, den spanska eller kanske den tyska som den bästa. Engelsk fotboll tycks dock ändå inte tappa sin massiva ställning i vårt land. Traditionen är säkert en stor anledning, och varje lördag är det många som sitter framför TVn med kupongen i handen och hoppas på att just idag är det jag som prickar in alla matcherna.

Hur man har spelat på dessa lördagsmatcher kan dock variera, men det absolut vanligaste sättet är ändå Stryktipset, spelformen som haft en dominant ställning i Sverige under många år. Men det finns andra sätt, och vill man bara välja ut några matcher, för att spela på odds, så kan man välja Lången, eller varför inte prova kombinationen av de båda, som Betsson lanserat, EttKryssTvå? Det är en spelform som kombinerar både Stryktipset och oddsspelandet i en och samma form.