Betsson: EttKryssTvå

Det går inte på något sätt att bortförklara Stryktipset starka ställning i Sverige, och det är inte heller konstigt att Stryktipset har den stora roll som det faktiskt har. Det är en spelform som har en lång och stolt historia i landet, och ett sätt som många svenskar vunnit mycket pengar på. Men det börjar dyka upp alternativ till det monopol som Stryktipset haft på 13 rättskuponger, och först ut är Betsson EttKryssTvå. Det som Svenska Spel gjort med sitt Stryktips är att de satt grunden, ritat mallen, för spelande på det sättet och det betyder att Betsson har en tacksam uppgift, att rida på en historisk våg där självklarheterna och enkelheten kommer som ett brev på posten. EttKryssTvå är utformat precis som Stryktipset, men kommer också med en hel del nyheter.

EttKryssTvå har en klassisk form, och det är helt säkert ett givet val från Betssons sida för att bevara känslan från föregångaren. Enkelheten som vi pratade om innan är verkligen något som är Betssons stryka, det är inte alls svårt eller invecklat att förstå vad du ska göra. Det är bara för dig att analysera, tolka och sedan markera det eller de tecken som du tror är mest sannolika att de inträffar i respektive match. Användarvänlighet är också en fjäder som Betsson kan sätta i sin hatt, för i anslutning till varje match så finns det mängder med information, något som döljer sig bakom matcherna och det enda du behöver göra är att klicka på matchen. Då kommer du att få massvis med användbar information för att komma fram till ett bra tips.

Den engelska traditionen förs också vidare, och fokus ligger såklart på de engelska matcherna från Englands två högsta serier. Ibland kan det dock dyka upp några andra matcher, vilket visar på att EttKryssTvå är en väldigt dynamisk spelform. Många människors intressen ges alltså chansen att få tillfredsställelse, bara en sådan sak gör det värt att spana in Betsson.

Användarvänligheten kommer igen i att Betsson hjälper dig att fylla i din kupong. Det är mycket lätt att se hur övriga tipsare har tippat, hur oddsen ser ut för varje match och vilka olika systemramar som du kan använda dig av, om du redan från början vet hur mycket du kommer att vilja satsa. Med Betsson har du alltid garanterad utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt, och det hela baseras inte på olika pottar med olika antal rätt, det är det samlade oddset som avgör vad mycket du kan vinna, vilket innebär att du hela tiden kan se din möjliga vinst. Helt perfekt, med andra ord.