Nybörjartips

lottery-img

När du ska börja spela så finns det en del som du bör tänka på. Det kan vara svårt att hitta rätt, så här tänkte vi tipsa dig om hur du kan går tillväga för att hitta din plats att vinna pengar på.

Prova-på
Om det är första gången som du sätter dig vid datorn med målet att hitta en spelsajt där du kan vinna pengar så rekommenderar vi dig att provspela, alltså att på låtsas spela på de olika odds och varianter som de olika spelsajterna kan erbjuda. Det låter kanske märkligt att provspela på fotbollsresultat, men det är fullt möjligt. Om man tar EttKryssTvå som exempel så kan du göra allt som man ska göra, analysera och fylla i kupongen, men inte lämna en insats. Följ omgången och se hur många rätt du hade fått. På Betsson hade du dessutom redan från början kunnat se hur mycket du skulle få i utdelning om du haft 13 rätt.

Läs recensioner
Det finns en hel del sajter där ute som har tagit på sig uppgiften att analysera och recensera de olika spelsajterna. De erbjuder en bra tjänst, men för att verkligen veta vilken sida det är som är bättre än den andra så bör du gå igenom några stycken av dessa recensionssidor. Det gör att du också får en uppfattning om vilken sida det är som kan erbjuda just det du letar efter.

Välj
Efter bra research så kommer du med all säkerhet att hitta någon sida som tilltalar dig. En research som kommer göra att du också kommer vara förbered på att hämta information om fotboll. Det som är viktigt att tänka på är att sidan också kan erbjuda dig och dina pengar säkerhet samt har en bra support ifall något skulle hända.

Registrering
Efter att du hittat din sida så är det dags att registrera sig på sidan för att skapa ditt konto. Det är något som oftast brukar gå väldigt snabbt och är enkelt, framför allt på de större spelsidorna.

Gör en transaktion
Om du känner dig osäker på att göra en transaktion av pengar till ditt spelkonto så läs på mer på sidan eller kontakta support för vägledning och information. En seriös spelsida tar säkerheten på största allvar och känns det inte bra så ska du inte heller sätta in några pengar. All information ska vara krypterad, så känns det bra och ser bra ut så är det bara att köra.