Andra spelsätt

cards

Det kan lätt tolkas som att Stryktipset och EttKryssTvå är de enda alternativ som finns när det gäller spelandet på 1X2 när du läser på vår sida. Så är det inte, utan det finns mängder av olika spel som du kan göra, på fotboll, genom 1X2. Vi tänkte här räkna upp lite olika spel som du absolut borde prova på!

Över/under mål
Spelsajterna som finns idag växer hela tiden, och i takt med att utbudet ökar så ökar också de olika spelmöjligheterna. Man vill gärna ha lite olika alternativ att välja på, och ibland är det så att vissa spelvarianter passar vissa människor bättre. Ett av de alternativ som finns att välja på är över/under mål. Det betyder att du som spelare ska ta ställning till hur det kommer att gå i en match. I fotboll är grundvärdet oftast 2,5 mål och i ishockey är det 5,5 mål. Det du som spelare ska göra är att spela på oddsen för om det kommer bli över eller under de antalet mål som är givet i tipset. Ett bra sätt att vinna mycket på, om man har turen och skickligheten.

Resultat
Att spela på resultatet är precis så lätt som det låter. Det innebär att i olika utvalda matcher tippa hur det kommer att gå. Och då handlar det inte om det blir seger eller oavgjort, utan vad det exakt kommer att bli för resultat. Lyckas man träffa osannolika resultat här så blir utdelningen med all säkerhet enorm.

Vinnare
Vinnare är ett spelsätt som kommer att ta lång tid att få ett resultat av. Det handlar i idrottens värld framför allt om vem det är som kommer att vinna, antingen kan det vara Premier League eller Champions League. De flesta spelsajter har denna variant, och den är svår att tippa på förhand, men kan vara riktigt förtjänstfull om man har koll på läget.

Handicap
Handicap är ett roligt och spännande sätt att spela på. Många verkar ha upptäckt spelvarianten och det går helt enkelt ut på att du som spelare har lite olika typer av resultat att ta ställning till. Det som spelbolagen gör, för att exempelvis jämna ut oddsen mellan två ojämna lag, är att ge det sämre laget fördel redan innan, genom att sätta oddset utifrån att de vid matchens start redan leder med 1-0. Det gör oddsen mer dynamiska och roligare att spela på.